Εμπνευσμένα πιάτα από τη Μεσόγειο και την Κάρπαθο

ΚΡΑΤΗΣΗ

Στέλιος Κωνσταντινίδης

ένας Διαχρονικός – Δημιουργός Γεύσεων

Στέλιος Κωνσταντινίδης

ένας Διαχρονικός – Δημιουργός Γεύσεων


Οι ώρες λειτουργίας:
Δεύτερα – Σαββάτο 14:00 – 00:00
Κυριακή 12:00 – 18:00

Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων
ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο μας


Οι ώρες λειτουργίας:
Δεύτερα – Σαββάτο 14:00 – 00:00
Κυριακή 12:00 – 18:00

Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων
ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο μας

από το 2007

Ο ιδιοκτήτης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, κατάγεται από την Κάρπαθο, το υπέροχο αυτό νησί των Δωδεκανήσων. Η οικογένειά του όμως μετανάστευσε στην Αμερική, κι έτσι ο Στέλιος βρίσκεται να δουλεύει, από παιδί 10 χρονών ακόμη, βοηθώντας την οικογένειά του στο χώρο των εστιατορίων. Εκεί βρήκε την κλίση του, και μεγαλώνοντας έκανε επιτυχημένες σπουδές και καριέρα στο χώρο.

Ώσπου, ένα καλοκαίρι που γύρισε στην Ελλάδα για διακοπές… μαγεύτηκε και έμεινε για πάντα! Για 10 χρόνια περίπου εργάστηκε και γνώρισε την ελληνική αγορά, μέχρι που το 2007 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, ανοίγοντας τον Κρίθαμο! Στόχο του είχε, και έχει, να προσφέρει στους πελάτες του μοναδική ατμόσφαιρα, υπέροχες χορταστικές μερίδες και γεύσεις που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο.

Η σταθερή και ζεστή προτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών ανά τα χρόνια είναι αυτό που τον κάνει περήφανο και του δείχνει πως πετυχαίνει τον στόχο του καθημερινά.

Έπειτα από 13 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε με το ίδιο μεράκι αγαπημένες γεύσεις, καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ιστορία!! Η μαγική σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας είναι η κινητήρια δύναμή μας. Ο Κρίθαμος είναι στέκι, εδώ ο κόσμος ανταλλάσσει τις σκέψεις, τις χαρές και τις ιστορίες του!

Το μενού μας είναι εμπνευσμένο από τις γεύσεις της Καρπάθου και όλης της Μεσογείου.
Είμαστε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την παράδοση με την ποιότητα.

Σε ένα ζεστό χώρο διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μας κάνει να νοιώθουμε σαν στο σπίτι μας, εκτυλίσσουμε καθημερινά τις πιο γευστικές ιστορίες.

Στον Κρίθαμο νοιαζόμαστε και για τις δικιές σας ιστορίες. Έτσι, έχουμε φροντίσει ώστε ο χώρος μας να έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τις πιο σημαντικές στιγμές σας! Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων, γράφουμε μαζί ιστορία, είτε στον χώρο μας είτε στον δικό σας χώρο!

Kάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας