Εμπνευσμένα πιάτα από τη Μεσόγειο και την Κάρπαθο

ΚΡΑΤΗΣΗ

Φαγητό την Κυριακή

Μπορεί να διανύουμε το 21ο αιώνα, αλλά κάποια ήθη, έθιμα και παραδόσεις μας, καλά κρατούν. Μια τέτοια οικογενειακή συνήθεια, που αγαπιέται απ΄ όλους, μικρούς και μεγάλους είναι η παράδοση του Κυριακάτικου φαγητού. Η εικόνα της οικογένειας τις Κυριακές, γύρω από το τραπέζι, τα νόστιμα φαγητά της μαμάς, οι πολύωρες συζητήσεις με συγγενείς και φίλους είναι ένα γνώριμο σκηνικό για τους περισσότερους.

Το κυριακάτικο τραπέζι, μπορεί να σημαίνει πολλά και διαφορετικά πράγματα για τον καθένα από μας, ανάλογα με τις καταβολές του, τις παιδικές του εικόνες. Η μυρωδιά ενός αγαπημένου φαγητού μπορεί να μας ξυπνήσει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

Επειδή όμως, οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει με το πέρασμα των χρόνων και επειδή μέσα στην οικογένεια ο καθένας έχει το δικό του ωράριο και σπάνια καταφέρνουν όλα τα μέλη της να συγχρονιστούν γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, καλό θα ήταν το κυριακάτικο φαγητό να παραμείνει σταθερή αξία.

Η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούραστη, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κοιμηθείς λίγο περισσότερο , ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις να προλάβεις ψώνια, δουλειές, μαγαζιά κ.ο.κ. και έχεις όλη την όρεξη του κόσμου για φαγητό, νέα, αστειάκια και τεμπέλικες κουβέντες. Πέρα από οποιαδήποτε πιάτο, η παρέα και η συντροφιά, έχουν την καλύτερη γεύση.

Και εάν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας των συνθηκών και της κούρασης απ όλη την εβδομάδα πάντα υπάρχει η εναλλακτική ενός καλού εστιατορίου. Άλλωστε το κοινό σημείο αναφοράς, είναι το καλό φαγητό που θα γεμίσει το τραπέζι μας και φυσικά η κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα μας κάνει να νιώθουμε ηρεμία και να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα μας, τα άγχη και τις έννοιες μας.

O ΚΡΙΘΑΜΟΣ είναι ένας οικείος και καλαίσθητος χώρος. Ζεστός με γήινα χρώματα διακοσμημένος με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου. Συνταγές εμπνευσμένες από την Μεσόγειο συναντιούνται με νέες γεύσεις και σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε. Πιάτα με ποιότητα εμφάνιση και γεύση έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Βάζουμε το φαγητό, βάζετε την παρέα και τα λέμε την Κυριακή!!!

Kάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας