Εμπνευσμένα πιάτα από τη Μεσόγειο και την Κάρπαθο

ΚΡΑΤΗΣΗ

Στην Αθήνα για το καλύτερο γεύμα

Το γεύμα είναι μία λέξη που δεν θυμίζει απλά την παράθεση την κατανάλωση τροφής λειτουργεί στο μυαλό κάθε ανθρώπου σαν μια διαδικασία που απαιτεί το σεβασμό της ιεροτελεστίας. Σε ένα γεύμα φέρνεις το μυαλό, το πνεύμα σου και την νοημοσύνη σου. Όσο περισσότερο τα «ταΐζεις» τόσο πιο χαρούμενος νιώθεις. Η επιλογή λοιπόν ενός γεύματος στην Αθήνα θα πρέπει να γίνεται με ειδικές προϋποθέσεις για να είναι το καλύτερο.

Ο χώρος που θα αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις το γεύμα σου πρέπει να σε προδιαθέτει ευχάριστα. Να είναι οικείος καλαίσθητος ζεστός και φιλόξενος. Να σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου. Οι άνθρωποι γύρω σου να είναι ευγενικοί χαμογελαστοί και να σε αισθάνονται δικό τους άνθρωπο, μέρος της παρέας τους.

Οι γεύσεις, τα πιάτα, οι μυρωδιές πρέπει να γεννούν  στο μυαλό σου εικόνες. Να σε κάνουν να ταξιδεύεις στο παρελθόν να θυμάσαι, τις παραδόσεις σου, τα ήθη τα έθιμα σου. Να κλείνεις τα μάτια σου και να φέρνεις στο νου σου ότι κουβαλάς μαζί σου, να χαμογελάς γλυκά και να συνεχίζεις  με την επόμενη μπουκιά!

Να ξεχνάς για λίγο τα προβλήματα τα άγχη τα λάθη. Αυτά για εκείνη τη στιγμή του καλύτερου σου γεύματος δεν έχουν σημασία. Έψαξες σε όλη την Αθήνα, μέχρι που μετά από κόπο επέλεξες το μέρος που θα σε κάνει να χαμογελάς, να νοσταλγείς, να ηρεμείς.

Ο ΚΡΙΘΑΜΟΣ είναι το μέρος που θα σου προσφέρει το καλύτερο γεύμα της Αθήνας. Θα σε γεμίσει με γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική γη, θα σε κάνει να νιώσεις σαν στο σπίτι σου, τόσο μέσα από τις γεύσεις όσο και μέσα από το περιβάλλον. Ο προσεγμένος και άνετος χώρος του, με το ξύλο, το τζάκι και το άπλετο φως δημιουργεί οικεία και φιλόξενη αίσθηση για να απολαύσεις τα εξαιρετικά εδέσματα της μεσογειακής γαστρονομίας με πολλά τοπικά στοιχεία της Καρπάθου. Πρόκειται για ένα χώρο, που μοσχοβολά δυόσμο, ελαιόλαδο, ελληνική θάλασσα και φρεσκάδα. Αυτές είναι οι ρίζες μας!

Κοπιάστε στον Κρίθαμο λοιπόν, για το καλύτερο γεύμα της πόλης για ένα γευστικό ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας.

Kάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας