Εμπνευσμένα πιάτα από τη Μεσόγειο και την Κάρπαθο

ΚΡΑΤΗΣΗ

Ιδανικό μέρος για εορταστικό τραπέζι

Καθώς τα χρόνια περνάνε, όλο και περισσότερο αλλάζει η σχέση μας τόσο με τα γενέθλιά μας, όσο και με την ονομαστική μας εορτή. Ως παιδιά, περιμέναμε αυτές τις μέρες πώς και πώς, ώστε να γίνουμε το επίκεντρο όλων, να μαζέψουμε δώρα, να μοιράσουμε με το πλατύ χαμόγελο μας τα γλυκά, που μετά από μεγάλη μελέτη, είχαμε αγοράσει. Η κατάσταση αυτή αλλάζει καθώς μεγαλώνει κανείς, αφού οι μέρες αυτές αρχίζουν να μην λειτουργούν ως κάτι το ιδιαίτερο ως κάτι το διαφορετικό, μέσα στη καθημερινότητά μας.

Λίγο τα χρόνια που περνάνε, λίγο η ρουτίνα και η κούραση, λίγο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος να αναλάβει την οργάνωση του τραπεζιού, τα γενέθλιά και η γιορτή μας, περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Καλό είναι όπως και αν αισθανόμαστε, όποια και αν είναι η ψυχολογική ή η οικονομική μας κατάσταση να μην αφήσουμε αυτές τις μέρες απλά να περνάνε. Άλλωστε είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά.

Να θυμόμαστε ακόμα, ότι δεν χρειαζόμαστε αυτές τις μια ή δυο μέρες το χρόνο, για να γιορτάσουμε την ζωή μας. Κάθε μέρα είναι μια γιορτή και η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που δεν μας περιορίζει. Δεν είμαστε ποτέ πολύ μικροί ή πολύ μεγάλοι για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Γιατί στο τέλος- τέλος, δεν είναι τα χρόνια της ζωής σου που μετρούν, αλλά η ζωή στα χρόνια που έζησες.

Δεν είσαι ποτέ πολύ μικρός για να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά. Για να έχεις φωνή και να ακούγεσαι. Για να ξεκινήσεις να πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Και δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να τρέξεις στον μαραθώνιο, να γράψεις το βιβλίο που ήθελες, να ξεκινήσεις μια επιχείρηση.

Αν και τα γενέθλια και οι γιορτές έχουν πολλές διαδικασίες, άγχος και φασαρία μέχρι να επιλεχθεί, το ιδανικό μέρος , με την κατάλληλη μουσική και το γευστικό φαγητό, που θα διασκεδάσει όλους τους καλεσμένους , αξίζει τουλάχιστον η προσπάθεια.

Και όταν τελικά , την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων σου , γυρίσεις το βλέμμα σου και δεις τα πρόσωπα των αγαπημένων σου , να χαμογελούν και να σου εύχονται από καρδιάς, ακούγοντας ένα γνώριμο σου τραγούδι, ίσως σιγοτραγουδώντας το κιόλας … θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη με ευχαρίστηση, γιατί κατάφερες να διαλέξεις το ιδανικό μέρος για να γιορτάσεις και να διασκεδάσεις εσύ και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι.
Στο εστιατόριο Κρίθαμος παρέχουμε το κατάλληλο περιβάλλον, για να περάσετε μια αξέχαστη εμπειρία εσείς και οι καλεσμένοι σας. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση του τραπεζιού σας, με κύριο μέλημα μας την ευχαρίστησή σας. Γευτείτε τα μοναδικά μας πιάτα, φτιαγμένα με αγάπη και εμπειρία, εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο και την Κάρπαθο. Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, εκτυλίσσονται οι πιο όμορφες ιστορίες.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την δική σας μέρα …

Kάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας